Хитрий трюк для смачних котлет У приготуванні звичних страв є чимало простих, але ефективних лайфхаків. Ми розповідали, як смачніше готувати картопляне пюре. Тепер розповімо, як приготувати котлети особливо соковитими. Є один інгредієнт, який вам у цьому допоможе. Але він обов’язково повинен бути замороженим. Йдеться про вершкове масло. Розповідаємо про це разом із prostoway. Візьміть заморожене вершкове масло та натріть його на тертці. Одразу після цього, до того, як масло встигне розтанути, потрібно акуратно вмішати в фарш. Замішаний фарш поставте на 20-30 хвилин в холодильник. Секрет саме у тому, щоб додати заморожений продукт – тоді він рівномірно розподілиться і не порушить текстуру котлет. Під час смаження він буде повільно танути, насичуючи котлети ароматом і роблячи їх фантастично соковитими. Багато масла додавати не потрібно – вам знадобиться всього 50 грамів на кожен кілограм м’яса. Цей лайфхак підходить для будь-якого виду фаршу. Також ми розповідали, що можна приготувати з варених яєць. Як правильно додати вершкове масло до котлет?
41
Попередня публікація