Рецепт смачнющої вівсянки Часто вівсянку вважають лише сніданком. І це теж дуже смачно, особливо нічний її варіант. Однак варто також приготувати її цікаву солону версію – вівсянку “по-флотськи”. Ця страва дуже ситна, а ще проста у приготуванні. Чудовий варіант швидкого обіду або вечері. Як її приготувати, розповіли на prostoway.com. вівсянка —70 г фарш курячий — 200 г цибуля — 100 г паприка мелена — ½ ч. л. сіль, перець олія — 4 ст. л. Цибулю кришимо кубиком та обсмажуємо її на розігрітій олії. Смажимо до прозорості, а тоді додаємо курячий фарш. Смажимо, розбиваючи грудочки. Коли фарш приготується, додаємо сіль, перець та паприку. Перемішуємо та додаємо вівсянку. Обсмажуємо все разом 5 хвилин. Додаємо трохи води, накриваємо кришкою та залишаємо на 5 хвилин готуватися. Якщо після цього пластівці все ще тверді, можна влити ще трохи води. Коли вони стануть м’якими, вимкніть вогонь та залишіть ще на 10 хвилин. За бажанням можна також посипати зеленню і ласувати. Також ми розповідали, як смачно запекти картоплю. Інгредієнти:
Спосіб приготування:
20
Попередня публікація