Апетитний додаток до м’яса Почався сезон шашлику. Всі знають, що мало приготувати соковите м’ясо – потрібно доповнити його смачним соусом. Звісно ви можете купити якийсь готовий кетчуп, але значно смачніше буде, якщо приготувати смачний зелений соус. Тим паче, що це можна зробити всього за 5 хвилин. Рецептом поділились на порталі “Школа Життя”. Кріп – 300 г Цедра – з 1 лимона Сік – половини лимона Гірчиця – 3 ст. л. Часник – 2 великі зубчики Соняшникова олія – 3 ст. л. Кріп миємо та просушуємо на паперових серветках. Стебла відрізаємо, вони не знадобляться. Сам кріп ріжемо не дуже дрібно, просто щоб скласти у блендер або ж у м’ясорубку. З цілого лимона натираємо цедру. Тоді розрізаємо навпіл та вичавлюємо сік з половини лимона. Додаємо гірчицю. Часник чистимо, розчавлюємо пласкою стороною ножа, теж додаємо у блендер. Додаємо олію. Перебиваємо всю суміш до однорідної маси. Соус виходить дуже ароматним, смачним, скільки не приготуйте – все з’їсте. Ідеально підходить не лише для шашлику, а й, наприклад, до картоплі на грилі. Інгредієнти:
Спосіб приготування:
19
Попередня публікація