Ідеальний варіант для салатів або просто на гарнір Смак готових страв залежить від багатьох деталей. Ми розповідали, чому редиску варто не лише їсти сирою. Тепер поговоримо про картоплю. Чи знали ви, що її можна готувати лише на плиті чи в духовці? Вам у цьому може допомогти звичайна мікрохвильовка. Це ідеальний варіант, коли вам потрібен зварений овоч для салатів чи просто на гарнір. Як це зробити, розповів у своєму телеграм-каналі кухар і кулінарний блогер Євген Клопотенко. Це дуже просто і зручно. Оберіть середні за розміром картоплини, почистіть та поріжте їх на однакові невеликі шматочки. Візьміть пакет для запікання та викладіть туди картоплю. Додайте сіль та перець, столову ложку олії, зав’яжіть пакет і все ретельно перемішайте. Викладіть картоплю у пакеті на тарілку та відправте її у мікрохвильовку. Готуйте її 10 хвилин на найвищій потужності. Після цього вам залишиться лише обережно розрізати пакет і смакувати. Також ми розповідали, яке м’ясо “живе” в морозилці довше – цілий шматок чи фарш. Як приготувати картоплю в мікрохвильовці?
19
Попередня публікація