Чудовий рецепт до святкового столу На Великдень готують чимало м’ясних закусок. Ми ділились рецептом паштету, який можна класти у великодній кошик. Тепер розповімо, як приготувати апетитний м’ясний рулет. Ця дивовижна закуска із двох видів м’яса зробить фурор на святковому столу. Рецептом поділились на порталі “Добрі новини”. 500 г свинини (ошийок або грудинка) 500 г курячого філе (або яловичини) 3 зубчики часнику 1 ч. ложка солі ½ ч. ложки чорного перцю 1 ч. ложка солодкої паприки 1 ч. ложка гірчиці 2 ст. ложки оливкової олії зелень до смаку Свинину розпластуємо та відбиваємо кухонним молотком до товщини 1-1,5 см. Так само робимо з курятиною або яловичиною. Часник подрібнюємо будь-яким зручним способом. Змішуємо його із сіллю, перцем, паприкою та олією. Отримуємо суміш для маринування, натираємо нею все м’ясо. Викладаємо свинину, на неї викладаємо курятину. Змащуємо гірчицею та скручуємо все разом у щільний рулет. Загортаємо у харчову плівку та залишаємо у холодильнику на кілька годин або навіть на ніч. Після цього дістаємо рулет, знімаємо плівку і загортаємо у фольгу. Випікаємо при 180°C приблизно 1,5 години. За 20 хвилин до кінця приготування знімаємо фольгу. Обов’язково даємо рулету охолонути, після цього він буде гарно нарізатись. Також ми ділились рецептом апетитної закуски з сала. Інгредієнти:
Спосіб приготування:
22