Ця страва здається простою, але вона сповнена нюансів Є дуже багато нюансів, від яких залежить смак готових страв. Ми розповідали, що обсмажувати першим під час приготування засмажки – цибулю чи часник. Тепер розповімо, чому омлет виходить “гумовим”. Ця страва може здатися дуже простою, однак є дуже багато деталей, що впливають на її смак та текстуру. Разом із Ukr.Media розповімо про поширені помилки. Правильне збивання яєць – вручну виделкою або вінчиком не завжди виходить достатньо наситити яєчну масу повітрям. Найкраще і найпростіше взяти для цього міксер і за 1-2 хвилини отримати ніжну, майже кремову масу, яка після термічної обробки залишиться пишною. Додавання рідини – мало хто знає, та в якості рідкого інгредієнта можна використати не лише вершки чи молоко, а й звичайну воду. Під час приготування частинки води всередині омлета перетворюються на пару і роблять страву ще пухкішою. Поєднання води та міксера не вимагає складних навичок та кулінарної майстерності, однак завжди забезпечує гідний результат. Також ми розповідали, як приготувати золотисті деруни. Чому омлет виходить схожим на гуму: помилки
22