Дуже простий і смачний салат Смачні, оригінальні, яскраві салати повинні бути на великодньому святковому столі. Ми розповідали, як приготувати ситний салат “Гніздечко”. Тепер поділимось рецептом хрусткої і яскравої весняної закуски. Приготування та інгредієнти найпростіші – вам знадобляться огірки, яйця, редиска та свіжа ароматна зелень. А обрамляє страву заправка зі сметани та лимонного соку. Рецептом поділились на порталі “Шуба”. Яйця курячі – 2 шт Огірок – 1 шт Редиска – 5 шт Салат свіжий – 100 г Зелена цибуля – 2 шт Сіль, перець – до смаку Салатна зелень – 20 г Сметана – 2 ст. л. Лимонний сік – 1 ч. л. Яйця відварюємо накруто. Перекладаємо їх у холодну воду для охолодження, чистимо від шкаралупи. Ретельно промиваємо овочі, салат, зелену цибулю та зелень. Обсушуємо на паперових рушниках. З зелені відриваємо гілочки. З огірка та редиски відрізаємо кінчики. Яйця нарізаємо невеликими кубиками. Овочі кришимо тоненькими півслайсами. Зелень грубо рвемо або крупно нарізаємо. Цибулю кришимо. Змішуємо всі інгредієнти у глибокій мисці. До смаку солимо та перчимо, додаємо сметану та збризкуємо лимонним соком. Все ретельно перемішуємо і смакуємо. Також ми ділились рецептом апетитного м’ясного рулету. Інгредієнти:
Спосіб приготування:
12
Попередня публікація