Їх краще зберігати деінде Маленькі деталі мають суттєвий вплив на смак інгредієнтів, а отже – і готової їжі. Ми розповідали, на чому не можна смажити шашлик. Тепер поговоримо про те, які продукти не варто зберігати в холодильника. Переліком, який може вас здивувати, поділився у своєму телеграм-каналі кухар та ресторатор Євген Клопотенко. Він назвав 5 продукти, які варто прибрати з холодильника. Оливкова олія – поганий претендент на вашу поличку в холодильнику. В холоді вона стає густою, а на дні з’являється білий осад. Мед – це єдиний продукт, який роками може зберігатися за кімнатної температури і не псуватися. В холодильнику його зберігати, звісно, не заборонено, але навіщо: там він лише густішає та дарма займає місце. Хліб – якщо переживаєте, що він зіпсується, іноді виникає спокуса покласти його в холод. Однак це погана ідея – там він швидко вбере інші запахи і втратить свій смак. Краще вже покласти його в морозилку і розморозити за потреби. Банани – в холодильнику вони не лише втрачають смак, а й швидше псуються. Краще зберігайте просто на кухні, подалі від вологи і сонячного проміння. Запам’ятайте цей перелік – і вам завжди буде смачно з цими інгредієнтами. Також ми розповідали, як перевірити вино на підробку. Що не потрібно зберігати в холодильнику:
19
Попередня публікація